induce ubat

hi mommy, due saya sepatutnya 13/8 ni tapi terpaksa induce awal 23/7 ni sebab ada leaking bulan may haritu 👉🏻👈🏻 doakan saya dan kandungan dipermudahkan segalanya ya, thanks mommy and good luck untuk yang nak bersalin nanti semoga yang baik ii ja ❤️

2 Balas

Eh sama lh tarikh due kita.. Blh tau, macamana boleh tau leaking? Byk or sikit air kluar? And sakit tak??

10mo ago

Alhamdulillah, slmt berpantang..

Hi. Moga dipermudah urusan, doa selalu ya sis. Pastikan makan supaya ada tenaga sebelum bersalin.