Air Ketuban?

Hai semua... Saya ada soalan ni... Tadi sya bersin then tba2 ada air mgalir keluar dr bawah... Bila sya hidu xda bau n wrna pun putih je... Ada tu air ketuban? Air tu mgalir time tu je lps tu takda lagi keluar... Sapa2 ada pgalaman tak... Maaf kalau soalan pelik sbb 1st time preggie so tak tau macam mana air ketuban tu mgalir... Sya baru 30weeks..risau pulak ?

2 Balas

awak check dgn nurse yg jaga awak je dulu.. atau ke klinik terdekat kalau x nk sia² ke hospital.. sbb saya pon mcm tu juga.. nasib baik check klinik terdekat je.. sbb leaking sikit je and check pembukaan baru 1.5cm.. nurse suruh balik dulu.. seminggu juga dh xde leaking lagi.. hari ni repeat scan je sbb air ketuban menurun.. kalau turun lagi x sure lah kene serah diri ke macam mana..

Kemungkinan air ketuban

5y ago

Sy pun baru lepas kena mcm ni. Tak pasti kena oergi hosp ke tak 😅