Keputihan / 37week

Normal ke keluar keputihan yg banyak . Tapi keputihan tu jernih mcm air paip . Kadang confuse leaking air ketuban . Tapi nurse cakap keputihan . Ada yg sama mcm sy tak ?

6 Balas

Mcm kwn sy kluar keputihan byk msa 37 weeks xda drah xda sakit pinggang ap..rupanya check bukaan dh 5 cm..trus kena tahan. Lepas tu bersalin scra normal. Bole g check hspital sis.

Trus g check yunk. Atau pkai pad. Lau 2x salin tu ye la tu ketumban. Sy kne gtu msa 39week hri tsbut juga beranak sbb jln buka dh msa tu

sama mcm sy. tp sikit² laa basah.. tanya nurse soh monitor.. confused dh

sama..sy 36w...sama mcm sis..confuse jgk ni...

Tak normal sebab blh lead to infection

better pi hospital