Nak bagi free sbab taknak …

Assalam smua saya nak bagi free Calla milk ni dngan pati delima ni. Reason sbab saya xamalkan pun. Calla sbab saya jenis tak minum susu tepung so mcm tak kena dngan tekak saya 🤣 Pati delima pun saya amik 2 sudu je dah xamik dah sbab takkena rasanya tu masam, so saya dah tukar ke fresh jus delima hari2 dah. So bagi siapa yg nak amik la free cuma bayar postage je. Blh pm saya di facebook “jacyntha florentius”… So siapa cepat dia dpt la.

Nak bagi free sbab taknak …
12 Balas

ade lagi tak sis?klau dekat leh sye pergi pickup sendri je🫠

pati ni mkn terus gitu atau kne bancuh air ek?

10mo ago

sis duduk mne ye klau nk pickup sendri bolehke

Ala.. nak.. dah da ada yg dpt ea

10mo ago

Yg calla milk dah orng amik, tinggal pati delima je lagi hehe

hi sis, masih available ke ya?

saya nak pati delima

9mo ago

Maaf saya dah beli pati delima sendiri. Cara consume satu sudu pati delima+ madu + air suam.. utk satu gelas.. Masam Manis sedap.. Alhamdulillah

available lgi kee

Masih ada ke sis?

👌🏻

ad lg ke sis

Nak sis