asid folic dan jus pati delima

Hi mommies, nak tanya ada siapa² tau boleh tak kita ambik asid folic dengan air jus delima?? Sebab saya tak boleh nak minum air putih dengan ubat nanti muntah balik so saya makan asid folic dgn air pati delima yg masam. Baca ada kata bole, ada kta tak bole nt tak serap

2 Balas

Biasa ibu2 akan suggest asid folic dengan jus oren better.. akan naikkan hb.. kalau pati delima xsure pulak.. jus oren pun ok masam2..

Boleh