Baju baby

Assalam smua nak tanya korang beli baju baby brpa bnyak ye? Baju newborn perlu ke? Ke tak prlu bnyak? Kalau 0-3m tu agak2 brpa lama pkai tu

29 Balas

Wassalam.. sy beli nb utk buat keluar hospital semata, lain sy mmg beli 1 set dari butik baby termasuk barut, mitten, minyak, sabun, beg, tilam dan lain² mmg dh ada dlm set tu. Tp bila anak masuk 3 bulan semua dah sendat sempit, sy jenis xsuka anak pakai baju fit / ketat.. anak pun xselesa.. umo 3bulan anak sy nearly 7kg dan dia panjang.. skrg umo dia 5m+ kena pakai baju 9-12m at least