betul ke petua org tua...

Assalam..hi sis nk tanye betul ke petua org2 tu ckp nk keluar kene paki pende yg tajam2 contoh paku pajang selit kat rambut..tidur letak bende tajam bwh bantal n yasin??boleh kogsi pendapat x...?

2 Balas

Wslm.. utk apa ye.. kalau percaya pd bnda tajam tu boleh mghalang drp terjadinya apa2 yg x baik, tu dh jatuh khurafat, sis.. kalau kt bwh bantal tu mgkin utk keselamatan incase ada pencuri / kena ganggu..

5y ago

Ken...dh jd mcm puntianak pulak pakai paku hihihi...tq sis

Cbe buang bnde tu semua. Pastu nnti kalau dorg tnye mana, jawab "hilang. bnde2 tu pun x dapat jaga diri sndiri dari hilang, mana mungkin nk jaga baby ni." hahahah