tanye

Assalam...maaf sis nk tnye sye dah 13w..dah lame benti mutah2...tibe kene balik mkn ape pun x blh masuk....lepas tu sakit perut bkn bahagian bwh tp atas...klu nk pusing kiri kanan rase mcm senak sangt perut ni....thu x sbb ape???

2 Balas

Takut sis kena gastrik. Cuba refer klinik. Saya dulu rasa senak kat atas perut, doktor cakap sebab gastrik. Lambat makan. Doktor bagi pil gastrik yang tak effect kat baby. Sekarang tak ada dah kena.

5y ago

Tp x buat buku lagi tkt dorang marah😣

mcm gastrik je nie