SERAH DIRI AWAL DARI TARIKH

Assalam semua, saya sepatutnya serah diri 8/5/23 (40w) gdm dan gbs positif .. tapi saya dah tak larat dan sakit sangat2.. boleh ke saya serah je diri saya 3 hari awal.. 5/5 ni 39w3d.. ke nanti doc ngn nurse halau balik semula? Sbb saya kene serah diri hospital besar jauh dari kawasan tempat tinggal saya..

3 Balas

sakit sgt2 better g hsptl walaupun belum tarikh. drpd susah hati. lbih baik rujuk pada yg lebih arif. doktor check kita. lpstu nk kena halau atau kna mrh ke apa nk jd jd lah. aslkn tenang hati dpt rwtn sebaiknya

1y ago

sy ni ptot nya masa 35w tp kena lak time raya, makmal nk cuti lak. last2 37w bru swab. skrg bru 38 x dpt result lg.. huhu

kalau dh sakit sgt boleh je pegi hospital sis . doc xkan marah pun

1y ago

itulah.. nak jalan pun dah tak larat terlalu sakit kat bawah2 ni.. nak gerak sikit pun sakit.. harap kejap lagi mereka tak halau saya.. 😅

cuba call tnya.xsure plak

1y ago

okay saya cuba. tq sis ☺️