Serah diri ke hospital

Dapat tarikh serah diri 23/1/23. Nak kena serah diri dalam pukul berapa ye?#ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby Biasanya dorang akan induce terus ke macam mana? Sebab 23hb tu tepat 40w. Takde gdm / masalah lain.

2 Balas

dorang xkan induce tibe2.. dorang akn cek dulu keadaan kita macam mane.. n mgkin malam atau pg esok tu dorang akan induce.. brgantung tahap kesihatan kita.. sbb sy kena serah diri 14/1.. masuk wad kul 12 tgh hari.. dorang ckp nk induce malam kul 8.. tp xjd.. so pg 15/1 tu kena induce kul 8 pagi..

seeloknya pagi dalam kul 10 camtu..nanti doc akan check up dulu..biasa esoknya baru induce