share plis.

Assalam. Saya nak tanya pada yg berpengalaman, kalau upt clearblue tulis pregnant, saya betul2 pregnant ke. Sbb sblm ni check upt biasa naik samar. So tak puas hati beli yg clearblue dgtal. Naik pregnant 1-2. Sory festime ?

share plis.
26 Balas

Alhamdulilah .. jaga diri mkn folic asid ..kdngan bru lagi .. bru 1 2 mggu cm tu ...

4y ago

Boleh .. pntng folic asid

Ya, kalau macam ni dah positive. Kalau negative dia tulis not pregnant.

4y ago

Alhamdulillah kalau betul. Sbb festime. Taktau sgt

Alhamdulillah...tahniah sis..doa kn sy juga dapat zuriat 2020 ni

4y ago

Alhamdulillah. Terima kaseh sis. Inshaallah semoga sis juga dikurniakan zuriat. Aminn

Tahniah sis pregnant tu sbb clear blue tu mmg tepat

4y ago

Alhamdulillah. Kalau betul pregnant. Lepas ni tak pikir sgt dah. Kalau tak asyik pk betul tak pregnant ni. Hehe. Sbb festime kan.

yup pregnant.. tp masih awal.. jaga kandungan baik2 ok❤️

4y ago

Alhamdulillah. Terima kaseh 😘

Betul lah 2 dah ade orang kat dalam 2.. Thniah

4y ago

Terima kaseh sis . Alhamdulillah. 😬

Positive. Clear blue mmg accurate. Taniah sis

4y ago

Terima kaseh sis 😘 alhamdulillah

Betul la tu clearblue ni lg tepat

4y ago

Check upt biasa macam samar2 lg.

dah lewat period ke sis

4y ago

Memang ni accurate... ms pregnant anak no 3.. mula2 test pkai yg biasa2 kira 2 3 kali jgk.. xclear sgt.. at last.. pakai yg ni... trus kopem.. ms tu da 4 minggu da

Tahniah..jaga diri

4y ago

Sama sama