Buku pink bila boleh buka

Hai nak tanya buku pink start buka berapa weeks pregnancy ea? Musim pkp nie kena booking online atau terus walk in je pergi klinik kesihatan? #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Bukak buku pink ni biasa tgk kk jgk sis . Mcm kk tmpt sy , dia bg bukak buku pink bila kandungan 10-12 weeks . Waktu pkp ni tak blh walk in , kena call dulu nanti baru nurse bg tarikh appointment . Sis dh brp weeks skrg ?

3y ago

Alright sis .

bergantung pada kk utk buka buku pink. normally 8w ke atas. tp sis boleh try kk dulu utk tanya and book appointment

3y ago

Alright sis, terima kasih