tendangan bby

Assalam nak tanya , kalau kiraan tendangan baby ambil yang paling kuat ke ? Kalau baby tendang perlahan tak dikira ke ?

1 Balas

Cara pengiraan adalah tendangan baby yang kuat, kalau disertakan dengan pusingan dikira dalam 1... Kalau slow tak diambil kira kerana mungkin baby tengah tidur...

5y ago

Depends, kalau dalam sejam jarak tendangan kuat tu dalam setengah jam dikira 2... Asal dia berhenti sekejap dalam setengah jam lebih kurang n dia continue tendang kuat tu dah dikira pergerakan seterusnya...