Baby prematured 33w

assalam .. nak tanya kalau ibu² ada pengalaman .. saya baru besalin tapi baby prematured 33w1d .. baby kene masok nicu .. berat baby 2.18kg .. kalau berat baby macamtu agak² bape lama ye kene tahan nicu ?? atau kita boleh jaga dye kat sebelah ?? saya buntu .. sebab tak dapat tgok lagi si kecik tuh ..

1 Balas

2.18 xyah masuk incubator kan...kalau xde masalah pernafasan pihak hospital akn pggil ibu utk warded bsama bby....

5y ago

harap camtu la .. hari ni baru dapat tengok baby .. dye tak dok dalam incubator