Premature baby

Hi. Tolong bg semangat Kat sy. Baby lahir prematured 33 weeks berat 1.7 kg. Baby Dah keluar nicu. Skrg ward biasa. Agak2 Bila baby boleh balik. Dah stress sgt 😭 nak balik rumah dgn baby. #advicepls

2 Balas

InsyaAllah. Bersebab ditahan kat icu. Utk pastikan semua keperluan anak sis di sediakan. InsyaAllah xlama lg sis blh balik dgn dia. Keep strong sis

Jikalau lahir pramatang pun... Kalau berat 2kilo masih kena tahan jugkea