Selepas bersalin, saya dibenarkan balik tapi baby betahan di nicu

Salam semua. Selepas besalin 06.06 (3.06kg), baby terus kena tahan di nicu sebab kekurangan oksigen. Tapi saya dah discharge keesokan harinya. Lama tak kalau baby betahan di nicu? Nak hntar susu badan pun, susu takda. Risau sangat. Hati tak tenang di rumah mengenang baby masih bertahan.

1 Balas

bergantung pd keadaan baby, ni kena tanya dktr yg merawat. ibu dah cuba marmet bg ransang susu bdn?

12mo ago

alhamdulillah, chaiyok awk.. teruskan ya ☺️