baby nicu kurang berat badan

hi ada tak mommies kat sini yg ada pengalaman baby kena tahan nicu? boleh share pengalaman tak mcm mana nak handle and apa brg yg penting kena sediakan masa dekat hospital?

1 Balas

anak saya lepas bersalin terus ke nicu sbb nafas laju n terberak dlm perut. n then bila da okay, ke wad baby pula sbb lahir 2.14kg . so diorg nak tgok berat anak saya naik sikit n nak saya pandai myusu anak baru boleh discharge. so far diorg minta pampers/tisu basah je.