Nak Tanya

Hai mommy... Nak tanya.. Kalau lahir bayi pramatang, 35weeks tapi berat baby 2kg lebih still kena tahan kat NICU ke?? Ade tak yg tak kena tahan asing, means baby boleh sekali dengan ibu dekat wad..

2 Balas

Saya deliver 3rd baby masa 36w,berat 2.6kg.Alhamdulillah,tak kena tahan sbb sy n baby dua2 sihat😊 If ank kena than NICU biasanya ibu boleh jaga..means kita boleh tdo ngn ank dkat wad

4y ago

Boleh ea ibu tdo wad .kt jb xleh.lawat ja boleh tp 24jam leh masuk

Klu baby berat 2kg ke atas dan xde masalah apa.. Boleh je discaj..