Baby Flight

Assalam, nak tanya boleh x bayi umur 7 bulan naik kapal terbang??

8 Balas

boleh je xde mslh, janji msa flight tgh landing n nak naik ke udara tu better suap dia susu, sbb perubahan tekanan udara bleh buat telinga kita tuli ..

Boleh.. saya bawak anak saya naik flight masa umur 3 bulan. Baby 7 bulan dah start melasak. Boleh prepare toys, food untuk isi masa dalam flight.

Boleh. My sister Start dr umur seminggu boleh naik flight bawak baby.

Bolh je,, sy bwa ank pegi sabah time 7 bulan

Blh ja, kna pastikan bwa dokumen lengkap.

Blh jer. Anak saya paling awal pun 3bln dh fly.

Boleh

Boleh👍🏻