Tips Naik Kapal Terbang Masa Hamil

Sy akan fly masa 13-15 wks. Flight dlm 7 jam. Ada yg boleh share tips naik kapal terbang semasa hamil?

1 Balas

dapatkan surat kebenaran dari doktor klinik kesihatan ibu anak,semasa nak landing touch down flight sila alas punggung supaya x terima hentakan yang kuat n lg bgus bgun sdikit n pgg tgn kerusi kuat2 better ada psgn atau pengiring untuk pgg pinggang

1mo ago

Terima kasih untuk tips ni. Lagi satu ada baca org kata jangan duduk lama kan, kena jalan2 jugak sikit dalam flight tu