Perut Mengandung

Assalam, hi nak tanya... Ada ke yg 16 ke 17 w - 20 w perut xnampak lagi? Normal ke? ? saya nak masuk 17w. Perut xnampak bulat ? sebab saya mok2 kot. Mujur berat xnaik mendadak. Tapi makan banyak je ??? cuma perasan je la baju dekat bahagian perut dah ketat. Allahu.. ?‍♀️ is it normal? Risau... Tapi insecure jugak bila nampak perut 'gemuk' dari size mok2 sebelum ni ??

1 Balas

normal, sy 8bulan baru nampak perut, janji baby dalam perut sihat dan normal