Perut kecil masa hamil

Salam hi momies, nak tanya normal ke mengandung perut tak nampak lagi dah 16 week? Sy tinggi 155cm berat 70kg. Risau pulak. Nak pergi scan tengok baby, tapi belum ada rezeki lagi. Sebelum ni scan baby normal je panjang dengan berat dia. Cuma dah masuk 16 week perut tak nampak lagi risau dkt baby takut baby kecil 🥹

2 Balas

saya pun macam tu sis ... tak nampak perut . 1 lagi belum rasa gerakan pun .. inshaAllah baby kita baik2 je sis .. saya besok baru masuk 16week

3mo ago

sama sis.. rmai tgur kecik wlpun dh hamil 5 bulan.. tp bila scan smua ckap baby membesar ikut weeks.. sedih jgk ahahahaha tp kdg2 positif.. ble org tgur pelik2 trus jd fkir bukaan2.. risau dan smuanya.. rasa mcm nk beli 1 machine letk kt rumah utk pantau je ari2 ahhahahahahahaahaha...