tip/cara nak kawal berat badan

Assalam n haiii momie semuaa ... Ada tak momie semuaa nak bg tip cara nak kawal berat badan ..sy kena minum air gula sbb berat badan naik mndadak ..skg ni tgah bklinik 2weeks skali ..so 2minggu yg lalu berat 53kg hri ni g klinik berat naik p 55kg ??? nurse bg noted minum air gula kamis ni ..ada tak momie sni ada cara nak kawal berat badan

13 Balas

Sya mslh berat tak naik2 nurse pun bising dh khmis nie klu xnk naik kne refer dktor..mkn xbhnti tp xnk naik (5bln 3hri)..mula mgdung 67kg skrg 65.4kg

5y ago

Masa first semester sis msalah berat xnaikk try la minum susu anmum and susu segar (lowfat) minum pg dan sblum tdur ..lpas tu berat da okey tpi skg tlebih pulak da kena minum air gula 😂😂😂😂