Jantina

Assalam n hai.. Nk tnye kt mommy2 smue 18w dh bleh scan jantina ke blum ea???

9 Balas

Ada klinik dah boleh scan masa 18 w. Dia bergantung position baby jugak, sepatutnya dah boleh nampak. Sy scan masa 19w dah nampak jantina baby 😊

Wslm, ikut tempat juga puan. Mcm klinik sini, detail scan + gender pada 20-24w. Doc kata kalau 23w baby nmpk lagi ok.

Saya scan masa 16w. Doktor ckp baby girl.. Memang betul baby girl😍

harini saya 18w. td pergi scan. nampak jantina dah ❤️

Kalau baby bagi kerjasama, in shaa Allah boleh dah nampak

Dh blh sis..sy 17w dh blh nmpk jantina bby

Better 20w ke atas sis

Better 20mggu keats

Tgok jgak