jantina babyy

salam mommy2..nk tnya kandungan 24 mggu dh blehh tau jantina baby belom ea.?? #firstbaby

22 Balas

rasanya boleh dah tu. ada setengah org 20w pun dah boleh tahu. tp saya tahu masa 28w, itupun jenuh doc pusing atas bawah sbb baby duk kepit. nampk dari bawah je. hahaha

Boleh dh nk tahu kalau baby tunjuk betul². Dan kalau baby x tunjuk ikut atas kepakaran doktor yg scan la dia tgk pada bentuk tulang utk tentukan lelaki atau perempuan

24w boleh dah g buat detal scan+5d scan bukan takat jantina.jantung dan muka baby pon nmpk

nampak dah sis.. tp ikut pada kejesama baby😂😂 takut tak bg tgk sorok 😂😂hehehe

dh boleh dh,saya buat detail scan sekali tgk jantina 24weeks

saya scan 16week dah nmpk jntina baby.. #23Nov20 #TAPSuperMoms

boleh sgt2 sis. 24w sgt sesuai klau nk buat details scan

Boleh dah awakk, kita pun scan time 24weeks 🤗

waalaikmslm..boleh dh nk taw #TAPSupermoms

nampak dh,.. saya 18 week dh nmpk