scan detail

Hi mommies... boleh share tak bila time sesuai nk scan detail... klinik mana yg ok n berpatutan area selangor kalau boleh area banting or klang or telok panglima garang..

2 Balas

20 ke 25 minggu . Harga scan selalu standard je lagi lagi kalau dalam satu area ada banyak klinik , dorang akan letak harga sama

Sy dulu buat detail scan d klinik najat sek 7 masa 20w, rm129.. klinik siti di meru pn okay, 2x sy scan 2D disitu..