Bengkak Susu

Assalam mumy2.. Sy nak tanya kalau bengkak susu dah 2 3hari mcm mana nak buat ye.. Sb sy dah bengkak susu 2 3hari sampai demam nak bangun pun xblh sb xlarat.. Bengkak susu makin melarat pulak jadinya skrg😔 boleh tlg suggestkan pape x utk hilangkan bengkak susu ni..? Tq

5 Balas

dh besalin k sis..nurse ad cdgkn..ambl selembar syur kubis sjukkn dkt peti yg ad ais..ltakkn yg mna bngkk 2..tidk pn ambl air suam2 pnas..lap kn pda susu..insyallah..baik