2nd Czer

Assalam mommy2, Nak tanya pengalaman mommy2 yg pernah bersalin czer kali ke 2,senang x nk jaga luka tu? Share tips kit sbb sy rasa czer kali ke 2 ni ssh sikit nk jaga. Beza dengan czer kali 1.

2 Balas

Kalau pada saya, tak banyak beza dengan yg pertama. Depends pada badan masing² juga sis + pertambahan usia ☺️. Sy tgh berpantang anak ketiga.. Semua czer. Utk kali ni, agak lambat proses pemulihan..

4y ago

Hai mommy.. Mommy nak tak luka czer cepat pulih? Alhamdulillah.. Ramai dah customer qila bagi feedback luka czer cepat pulih , kering dan bercantum dengan baik. Alhamdulillah rata2 customer bagi feedback yg sgt2 positif ✔️ luka czer rasa tak sakit langsung ✔️luka jahitan bercantum dengan baik ✔️seawal 3 hari rasa sakit czer HILANG Dan mcm2 lagi. Supplement tu adalah VIVIX. sgt2 best sbb vivix adalah supplemnt yg merawar dari sel. InsyaAllah dengan pengambilan konsisten, rasa x selesa mommy and rasa sakit czer tu akan hilang. Boleh lawat IG qila, aqilahmuzainhealth.beauty Dan wasap qila terus utk order dan pertanyaan lebih detail. Skrg vivix ada promo taw mommy. Rugu sangat mommy tak grab. Jangan simpan sakit lama2.. InsyaAllah mommy try vivix.. Luka czer cepat elok, milkbooster, kulit pun cantik 😍 http://www.wasap.my/+60163585235