tipss naikkan Hb

Assalam mommy2 semuaaa .. ada yg boleh bg tips utk naik kan Hb n naik kan uri dibawa .. lowlowing plecenta .. sy ada masalah 2 tu ? .. preggy first ni ..

2 Balas

Buah delima/patidelima , nestum , syur bym, jambu batu , krg , dgg , ikn gorg , ubt ambil dgn air oren sblm tdr. Inshaallah hb naik . Sy pun dah msuk 31w baru naik hb , amalkn smua tu

Placenta previa type 1 , 2 & 3 ? Kalau hb sis makan buah delima , bayam , kerang , minum horliks , buah kurma , jambu batu .

5y ago

Belum smpai placenta previa sis .. placenta lowlying