kurang kencing

Assalam. Hi mommies. Baby sy bru 5 hari. Tapi dia jrg sgt kencing. Berak tu ade. Normal ke mcm ni? Risau laa 😰

1 Balas

jarang tu berapa kali sehari sis? wrne air kencing mcm mne? mcm mne dgn jadual penyusuan dia sis? sis bf atau fm?

4y ago

Baby skrg dh 3 bln 😅 susu 2 jam skali tp sikit2. Susu cmpur sis. Bf dgn fm sbb sy bkeje. Cuma skrg dia kurg berak plk. Bru tukar ke susu fm enfalac. 3 atau 4 hri skali. Normal ke? Tp dia xmeragam. Prt pn xkeras. Mcm mne nk tau klu dia sembelit?