Baby berak tahi hijau dan kencing sedikit.

Assalam ibu ibu. Maaf. Saya nak tanya. Umur baby saya 3bulan 19hari selarang. Dua tiga hari ni baby macam berak dan tahinya macam hijau tu. Selalunya kuning mcm biasa. Baby saya minum susu formula. Dan semalam saya perasan dia kurang kencing. Mcm pagi tadi. Dia bangun nyusu pukul 5pg dan saya mandikan dia pukul 12 lbh tu pampers dia tk byk air kencing n dkt pampers dia mcm kuning2 skit air kencing dia. Normal ke ya tahinya hijau n kencing sikit tu? Risau 😔 baby first. Takde pengalaman. Mana tahu ad ibu ibu yang dah ad pengalaman 🙂

4 Balas

Susu formula tak sesuai..tukar ataupn jumpa doktor ,mna la tau ada masalah lain

mcm dehydrate or maybe susu x sesuai sebaiknya bawa ke klinik

Takpun tukar brand susu

Jumpa doctor