Anak refuse botol susu

Hi mummy..boleh share x cara nak pujuk anak minum guna botol susu n susu fm....sbb sy baru berhenti kerja bulan 5 ari tu...so skrg dia fully bf...sebelum ni sy pump n guna botol susu...tapi skrg dh susah dia nak guna balik botol tu....sy akan start bekerja semula dlm masa terdekat...tq sudi share

2 Balas

Cuba try puting lain, yg latex warna kuning tu. Dulu anak sy pun ttbe je tanak botol walauoun susu ibu, pastu try sua2 sikit kat mulut anak sikit2, smpai dia tarik sendiri puting tu masuk mulut. Huhu

4y ago

Oo ye ke..sbb sy dh try smua jenis pastu x nk jgk...yg latex x pernah try esok g cari...

Alhmdulilah ank dah lahir9bln 11