Baby 2m17d tiba2 refuse susu

Hi mommies. Ada yg pernah experience tak baby refuse susu masa 2m old? Baby sy fully fm, dh beberapa hari dia taknak minum susu siang. Malam ok sebab mamai2 kot so dia minum je. Siang ni yg taktau np. Sy risau dia lapar and dehydrated huhu

2 Balas

Cuba tgk dalam mulut dia kot2 naik biji2 ulser kot dia xselesa nak menyusu ..

gap berapa?

7mo ago

Selalunya dia nyusu setiap 2jam. Tp skrg siang dia lgsg xnak susu. Dia lapar tp dia tolak susu huhu