Ubat kuat rahim

Assalam ibu², siapa kat sini pernah pregnant sebulan dua lepas gugur?. Kne consume ubat kuat rahim tak? Saya baru pregnant 4w 5days. Bulan lepas miscarriage 5w Saya baru balik dari klinik untuk minta ubat tu tapi dr kata tak payah makan. Or patut saya beli je kat farmasi? Minta pandangan ibu² yee

2 Balas

Saya ada 2 sejarah keguguran. Dan saya mengandung yg ke 3, saya xamik ubat kuatkan rahim. Sbbnya if tak ada masalah dgn baby, baby inshaAllah bertahan. Kalau gugur awal, biasa baby ada masalah chromosomal abnormality.

3y ago

oo faham.. thank youu

Bnyk kan bed rest. Xmo huat keje berat2

3y ago

huk² tu la masalahnya.. sy orang johor, minggu depan dah nak ke penang habis semeter akhir. banyak buat experim5 dalam lab. risau jugakk