ubat kuat rahim

assalam.. maaf sy nk tnye.. sy pernah kguguran 2 kali thun lpas.. skarang ni tngh preg 6w.. minggu lpas ad ck up kat klinik.. dye bg ubat kuat rahim 10 biji ckup utk 5 hari je.. jdi skrng sy nk kne consume lgi ke x ubat tu?

2 Balas

Saya pun pernah gugur dua kali tahun ni. Sekarang ni pun 6w. Doctor bekalkan duphaston untuk 2 bulan terus. Sehari kena makan 3 biji. Alhamdulillah sekarang bleeding pun dah tak ada. Better awak consume ubat tu sebab bagi saya memang berkesan ubat tu untuk saya. InsyaAllah kandungan awak kali ni baik baik aje aamiin 🤲🏻 doakan saya juga 🤲🏻

2y ago

tq. amin2. insyaAllah kndungan awk pon baik2 je😊

makan je habiskan. mungkin nurse bagi Tu utk langkah berjaga2