Ubat kuat rahim

Hi mommy sy pregnant 6w pernah gugur awal tahun jd bila dh lekat balik ni sy try mintak ubat kuat rahim.. tapi dr tak galakkan kenapa ye? Sbb pernah minggu lps kluar cecair brown sekali dua spotted cam tu... Tapi dr xnak bagi.. ada tak pengalaman camni? #seriustanya #firstmom

1 Balas

sbb bukan berterusan. spotting klu sekali dua possibly sbb proses penempelan dkt rahim. klu xde apa2 masalah ubt tu tak perlu pun. in fact klu pergi hsptl kerajaan pun dktr tak bg ubat tu pun

8mo ago

klu gugur below 12w ni mostly sbb u punya telur or sperma ada yg tak sempurna/cacat. so bdn akn reject sendiri.