1 trimester

assalam ibu2.. normalkah kalau ikot tarikh period kandungan 8 minggu tapi pegi cek kandungan baru 6 mggu 6hari..

7 Balas

Normal awak, saya haritu sebulan period tak datang tapi cek upt single line. Dekat 2 bulan tak datang period cek upt naik double line, pergi confirm pregnancy dr cakap baby baru seminggu macam tu kena datang lagi nt lepas sebulan baru boleh cek betul-betul

Kalau period regular, normal je sis. Macam saya period tak regular. Ikut tarikh period, kandungan dah 20 minggu dah. Tapi bila scan, baru 6 minggu. Jauh sangat beza tu 😅

Normal. Sebab lain orang cycle period tak sama. Ada yang 24 hari ada yang 32 hari. Yang penting by time to time baby besar ikut yang sepatutnya.

Normal sis jangan risau..

period regular ?

3w ago

Jadi period sis regular, mungkin persenyawaan lambat jadii lambat terbentuk jadii usia kandungan tu berbeza, nanti 2 week lagiii repeat scan ye

Normal.

normal