Usia kandungan tak sama

Kalau ikot tarikh last period 12/8 suppose kandungan dah 10w3d.. First scan 26hb/9 waktu 6w3d tapi usg tunjuk 5w5d.. Tapi tadi 24hb/10 repeat scan saiz kandungan baru 8w. Ada yang ada pengalaman sama tak

2 Balas

normal je sis. nanti kalau next scan membesar dgn elok, takde masalah pun

6mo ago

InshaAllah. doa yg baik2 ye

sepatutnya scan baru ni dah berapa w? and dah detect heratbeat tak?

6mo ago

kalau ikot period patutnya dah 10w.. alhamdulillah ada heart beat