Kandungan 18minggu

Assalam ibu². Normal ke baru mengandung 18minggu, tp rasa sakit pinggang macam nak period, rasa xselesa bahagian perut, sakit tulang punggung masa nak bangun atau nak mengiring kiri @ kanan jika berbaring, then sakit dekat bahagian bawah tu, time mncangkung nak buang air mcm ada benda menekan². 😓

2 Balas

sy masa 16 minggu dah start rasa tu semua.. rasa, berat je kt bawah tu.. mybe sebab baby sedang membesar.. selalu malam dan lepas mkn, perut akan jadi sgt2 tak selesa...

nrml sis