Baby 18minggu

Hi semua , Nak tanya normal ke sakit pinggang tepi belah kanan?? Terasa sakit dia tengah2 antara bawah dada ke tulang punggung. Dah brapa hari Time baring mmg terasa sakit, susah nk cri posisi betul2 selesa. Ke kiri ada selesa juga tidur kalau penat pusing2 jela mampu. tapi baru harini rasa nak jalan lama2 pun sakit pinggang ni. #firstbaby 🥲

2 Balas

normal sis,sbb faktor baby tgh membesar kan dlm perut jadik mmg buatkan segalanya serba serbi tak kena rasa. hihi.

normal