rasa nk terkucil..(terkencing)

assalam hai mama semua.nk tnya.klu rasa nk trkucil tp bila g tndas xnk pulak trkucil nya.tp bila berdiri n duduk rasa nk kucil pulak..jenuh kua msuk bilik air tp xnk pulak die kua.kadang2 je bru btol2 kua kucilnya..harini pulak blik keje dr dlm kete nk trkucil tp tahan smpi uma smpi je kt uma nk msuk uma jln pon da kenkang skit sbb nk trkucil sgt..sy punya tmpt keje pjalanan 1 jam g n blik.susah jmpa ptrol pam..sy bru 11w org ckp bb nk besa lg la kire kerap nk kucil tp ni bila g tndas xnk pulak dia kua..tq mama smua..?

15 Balas

saya sekarang 20 weeks ,selang 5 minit hekkau g tandas . kencing kotor takde alhamdulillah 😊

Nanti cek kk bgtahu nurse. Takut ada masalah kencing kotor.

5y ago

baik sis...trima ksih 😊

Jgn tahan kencing..bleh kna jangkitan kuman..

5y ago

baik sis trma kasih 🤗🤗skarang da ok alhamdulilah😁

Kena check ni sis.. refer doc ya

5y ago

baik sis..trma kasih🤗...sbb kk bgtau aritu klu skit pale truk.muntah teruk.bleding trus gg kk.ni pasal kucil lak dia x bgtau 😁😁

Cuba refer doktor sis. Takut kena kencing kotor. Tapi kadang macam tu sebab baby makin besar, dia tekan kat pundi kencing.