hati terusik..

sejak sy megadung ni cm2 perasaan yg sy rasa lgi2 bile suami angp kite cm beban hari2 nk cr salah bile blik dr keje.. pernh sy terosakn mesin basuh teruk sy kena marah sejak dr tu sy jimat2 nk mebasuh baju skg basuh bj pun seminggu skli.. tp smlm die blik keje die basuh baju tp pas tu die kuar dlm mase die kuar tu sy sambung buat keje tu ingat nk ckp tksih.. last sy kena marah knp sebok setalkn keje die.. sy menagis dn terus kunci bilik smalaman.. sejk tk keje dn megadung sy dh rasa menumpang kat umh suami sy sdiri.. rasa cm nk lari je.. tp tk tahu nk g mane nk blik umh mk tkot mk marah.. ???rasa cm meyesal je megadung lgi

2 Balas

Slow talk la dengan suami tu mommy. Klo husband mmg saje nak marah², cerita dengan mak kita. . Buruk mcm mne pon perangai kite, mak yg lebih memahami. InshaAllah.. jangan cakap bukan², cian kat baby tu xbersalah.. . Mommy sedih pon baby boleh rasa sekali.. sy doakan semoga mommy dpermudahkan urusan sepanjang mengandung ni. Jgn stress² ya..

Org mndung memng sensitive.cuba la slow talk dgn husband psal hal ni. Mgkin die pn x thu die buat awk terasa..