Milk Booster

Assalam dan hi. Ada tips tersendiri dri ibu2 untuk menghasilkan susu dengan banyak? Share please. Saya dah study macam2, apakan daya..anak first susu saya xbanyak. Sampai kena amik formula. Dengan datang yang kedua ni, saya harap susu saya banyak 😢 ada tips x? Saya diabetic patient 😂 nak minum horlick tu mcm pikir banyak kali la. Share tips please. Xlarat nak makan kurma la ape la,rezeku tetap xde 🥺

6 Balas

Klau taksilap saya , minum air kotak longan kurma . Jenama marigold klau x silap . Sbb ramai kata air longan tambah susu badan . 🥰

2y ago

Yup betul 🥰🥰