Milk Booster

Hi mommies, ada tak yang ambil milk booster jenis2 kat pasaran tu. Atau ada yang ambil jenis natural untuk banyakkan susu badan? Tips please.....

2 Balas

Sy minum byk air je.. Atau sup.. Tp elakkn byk sgt garam la.. Tak berani nk amik milkbooster sbb byk je jenis mknan,buah dan sayur yg mmg milkbooster..

I just ambik lactomama cookies je. Tak berani nak ambik jenis pil. By far cookies tu pekatkan susu alhamdulillah