Misi Garang

Assalam. Ada x yg dpt misi garang? Sikit2 nak marah. Masa bru nak buat buku dia suruh tulis sdri lepas tu bila minta pen dia jeling dan buat muka marah sambil hulur pen. Sy rasa x ada ibu hamil dtg bawa pen tp knp dia perlu marah. Bila kita tnya masalah kita contoh cirit- birit, dia mula la nk marah, bkn nasihat atau bg saranan yg baik. Dia ingt kita saja n suka nak sakit. Pelik btul la. Mcm mn la nak atasi masalah mcm ni. Tpksa juga jmpa dia tiap bulan. Dh jd mak2 hamil ni dh la hati tisu. Huuu

73 Balas

X pernah pula. Tiap2 kali check up sy kesian kat misi, akan tulis maklumat kat buku pink dan buku putih. Mcm tangan sy pula naik lenguh.

5y ago

Pernah jg sy dpt yg garang sis..😂

sy mmg nurse yg tuliskan..takde pulak ibu mengandung yg disuruh isi buku pink..agaknya nurse tu tengah senggugut 😂

5y ago

Sy pun nurse tuliskan, ade jugak eh nurse mcm tu, sebb adik ipar sy, pernh dia gi klinik tu pastu nurse tu mrah2, ckp x serupa bikin je, dia keluar klinik tu dia gi klinik lain, dia ckp biar jauh asal tk sakit hati.. Betulaa jugak kan, kita ngandung ni hati tisu, bende normal kdg2 kita terasa lebih.. Klu awak buat awal2 mcm adik ipar sy mungkin awak tk sakit hati jumpa dia, x pun awak bca alfatihah ke, bca 3 qul seblum jumpa dia, minta Allah lindung awak. INSHAAALLAH

Sy pun nurse suruh tulis sendiri. Tapi takdelah pulak nak garang marah2 ke apa 😅. Mungkin angin monsun melanda kot nurse2 tu

5y ago

Sejak anak pertama lg dia mmg garang mcm tu. Ni anak kdua pun sama, jmpa dia balik. Dia mmg jenis garang. Nurse lain ok ja.

Buat je aduan at ketua nurse.. Nnti tahu laa dye.. Saya dh pernh buat dah dulu.. Sebab nurse xleh layan patient cm tu taw..

best ape tulis sendiri ...suami nak tulis..tp nurse rajin la plak...dia y tlg tulis..klau tulisan suami lg lawa ..😍

5y ago

Syok sdri crta psl dri sdri 😂

Saya setiap kali cek setiap kali tu la tukar2 misi... tp tukar2 misi pun alhamdulilah semua misi yg baik2....

Saya pon tgh preg gk,kdg mrh sy bt bdoh jew...ad kew nurse pgl nma kte lmbt2 sdgkn dye ambk buku ikt urtn kn??

5y ago

Sbar je la

Sis report ja pada yg incharge di sana. Yg memakai warna lain. Selain warna putih nurse. Biru or biru gelap

5y ago

yep.stiap kk msti ada kpi utk dicapai. klo ramai yg complaint msti org atasan akn tegur n take necessary action.baru dia tau langit tinggi rendah.

Saya bawak pen sesiap dari rumah 🙋🏻‍♀️ sebab saya tahu nak isi apa apa nanti payah haha

Alhamdulillah setakat ni smua misi2 yg dapat bebaik, cm tang kerani2 je la kerek ya amat.. 🙄