kesan jahit masih sakit....

Assalam... Ada tak mana2 moms yang tahu kenapa luka jahit masih sakit ye... Bila kita chek sendiri semua dah tertutup.... Tapi masih sakit.... Nk makan mknn yg lain pon takot lagi.... Hari ni dah masuk 45 hari dah.... Sapa2 yg ada pgalaman boleh share tak?

2 Balas

Anak saya dah nk msuk 11 bulan pun . Kadang bhgian jahitan rasa ngilu je pdahal chek takda apepun 😅

sis sy sebiji mcm sis, so sis buat apa ye rasa sakit tu? dia hilang sendiri or sis mkn ubat?