Kenapa luka tempat kita jahit bawah ni masih pedih even baby dah 6 bulan?

Luka dah baik tapi kalau tekan tempat jahit tu sakit juga mcm pedih2. Nak bersama suami pon masih takut. Normak ke ibu2? First mom tak tahu ia normal atau bahaya

1 Balas

Kalau luka semua dah elok, dah bercantum takde darah semua kemungkinan awak trauma. Cuba check dulu. Kalau trauma, memang psychological, kena ckp dgn pakar kesihatan ya