Sakit bila membuang 😭😭

Hai ada ke yg sama mcm sy luka dah cantum benang pun dah tanggal mcm xde kesan jahit dah cuma bila membuang sakit dekat bekas luka lagi2 bila sembelit tak sanggup sungguh. Kdg sampai berdarah walau xteran. Lepas tu berdenyut2 sakit slps selesai membuang. Dari luar dah cantik elok tp sakit dekat dlm bekas luka tu time membuang 😭 Luka sy tu dah sembuh atau belum ye? #seriusnanya #bantusharing #firstmom

6 Balas

kalau awk rasa sbb tekstur najis tu yg buat sakit..cuba try mkn ubat cairkan najis tu...cuba tgk kalau najis lembut still sakit atau x... kalau masih sakit rasanya blh pergi tanya ke kk masa ambil imunisasi anak

saya 3 bulan still rasa sakit tu..beli ubat kat farmasi dia kata kena gap df 8 jam..baby jenis mengempeng so tak berani nak makan ubat tu takut effect..nak tak nak tahan je lah sakit tu🥲

sama lah kita, anak dah masuk 2 bulan dah, susah nak membuang, dah membuang sakit pula haih entahlah, taknak bergantung pada ubat je

awk terkena buasir kot..buat rendaman faraj sis (sizth bath) .bagi sembuhkn luka dlm dan buasir sekali

4mo ago

blh...sy kne buasir...dlm 3 hari dh sembuh..kne kerap rendam

sis sy dh 2 bulan..tempat jahit tu pun mmg tkde kesan dh tapi sy masih rasa sakit on off😭

makan lactul. beli dekat farmasi