Sharing menu makanan sihat ketika Hamil

Assalam, Ada tak mana2 group yang boleh sharing menu makanan sihat ketika hamil?..sebb 1st experien pregnant..jadi tak tahu makanan apa yg boleh makan dgan tak boleh makan..lagi2 usia kandungan awal..kadang main makan je sesuka hati..ikot sedap tekak..risau jugak?..so sapa2 yg boleh share..boleh komen dekat bawah?

1 Balas

Waalaikumussalam sis, tahniah untuk kehamilan. Sis kena makan makanan seimbang ikut piramid makanan 🤗💕