Pemakanan

Hi mommies ‼️ ada tak yg 4 weeks tekak rasa tak sedap .. dekat rumah masak tapi bila makan tak sedap 😅 ada ke mommies alami ? Anak first 2015 dulu takboleh bau bila masak sampai ke bersalin bila masak bau tak menyenangkan nak muntah mual . Sekarang takboleh nak makan masakan sendiri . Buntu memikirkannya 😭 perut lapar tak takleh telan .. hari2 fikir menu apa yg berkhasiat jika beli je di kedai . Kadang minta extra salad . Extra tomato . 😩 Itupun bergantung pada selera boleh telan ke tak 😔 IBU2 makan apa ya if tak selera ?

2 Balas

mcm saye mase ank ke2 dlu mmg paarah jela 9bulan mkn luar 3x shri nsob suami kerja dkt je msetu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

smaa la , saya masak sendiri ayam da betul2 masak ,tp bila mkn rasa macam mentah je d mulut😂 bila makan masakan org lain elok je telan.